Pentagonul a deplasat circa 1.600 de soldaţi în regiunea capitalei federale Washington

Eduard Pascu |
Data publicării:

Pentagonul a deplasat aproximativ 1.600 de soldaţi ai armatei americane în regiunea Washington, D.C., a anunţat marţi Pentagonul, după mai multe nopţi de proteste şi violenţe, informează miercuri Reuters.

"Elemente active la datorie sunt postate în baze militare în Regiunea Naţională a Capitolului, dar nu se află în Washington, D.C.", a declarat Jonathan Rath Hoffman, purtătorul de cuvânt al Pentagonului. Acesta a spus că trupele se află în "stare de alertă ridicată", dar "nu participă la sprijinirea apărării în operaţiunile autorităţilor civile", transmite Agerpres.

Hoffman a mai precizat că trupele includ membri ai poliţiei militare şi militari cu calificare în domeniul ingineriei, precum şi un batalion de infanterie. Înalţi oficiali din domeniul apărării au anunţat luni deplasarea unor unităţi militare în regiunea Washington.

Citește și: Situația degenerează în SUA. Polițiști împușcați de protestatari

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel