Pakistan: Avion militar, prăbușit într-o zonă civilă. Mai multe persoane au decedat

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Un avion militar pakistanez aflat într-un zbor de antrenament s-a prăbuşit într-o zonă construită din garnizoana oraşului Rawalpindi în această dimineață.

Din păcate toţi cei cinci membri ai echipajului, dar şi 12 civili au murit, se arată într-o declaraţie a armatei, potrivit Reuters.

Alţi 12 civili au fost răniţi în accident, care a declanşat un incendiu, informează Mediafax. Rawalpindi este un oraş situat aproape de capitala Islamabad, unde îşi are sediul armata pakistaneză.

Nu există informaţii despre cauza accidentului sau despre tipul de aeronavă implicată. Potrivit presei internaționale se pare că ar fi vorba despre un avion militar de antrenament.

Echipele de salvare militare şi civile s-au aflat la faţa locului şi au stins focul şi i-au dus pe răniţi la spital, a transmis departamentul de comunicare al armatei.

Pe internet au apărut imagini filmate de amatori atât din momentul prăbușirii, dar și după prăbușire când incendiu a fost declanșat în zona rezidențială.

 

Youtube video image

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel