Olanda, viziune pentru viitorul Armatei. Plan pe termen lung

Darius Muresan |
Data publicării:

Amiralul Rob Bauer a prezentat un document privind sporirea capabilităților Armatei Regale Olandeze.

Armata Regală Olandeză își sporește capabilitățile, anunța amiralul Rob Bauer, la 6 noiembrie. Noua viziune va percepe cele mai importante provocări cu care se va confrunta armata în deceniile următoare.

Planul se întinde pe patru domenii de dezvoltare a Armatei olandeze: o creștere a capacității sale de adaptare, intensificarea cooperării cu partenerii naționali și internaționali, consolidarea tehnologiei și investiții în operațiuni pe termen lung.

Documentul prezentat de amiral, informează janes.com, prevede o armată olandeză „care, dacă este necesar, poate lupta pe toate planurile”, obiectivul „fiind o contribuție la protecția Olandei și a teritoriului NATO”. 

Armata va trebui, de asemenea, să poată contribui, alături de aliați, la prevenirea conflictelor, la stabilitate și la securitatea națională și a Europei. 

Acest lucru va fi posibil cu oameni bine pregătiți în rândul Armatei, cu tehnologie de vârf și cu concepte operaționale gata de luptă.

Totodată, documentul încearcă să identifice provocările care vor exista în viitor, teatre de operațiuni, viitoare conflicte și războiul hibrid. În tot acest peisaj, superioritatea tehnologică va fi crucială.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel