O nouă răfuială în Donbas. A fost ucis adjunctul ”spetsnaz-ului” DNR

Eduard Pascu |
Data publicării:

În orașul Donețk a fost asasinat adjunctul comandantului Regimentului Forțelor Speciale al așa-numitei „Republici Populare Donețk” (”DNR”) Alexei Krivulia, cunoscut printre separatiști drept „Grin”, transmite paginaderusia.

Informațiile au fost confirmate în serviciul de presă al "Armatei DNR". Potrivit unei surse Interfax, Krivulia a fost ucis cu trei focuri trase din spate, în blocul său, chiar când aștepta liftul. Alte detalii despre asasinat nu au fost transmise.

Conform "Adevărului ucrainean", decedatul este originar din orașul Nikolaevka, regiunea Donețk. S-a alăturat milițiilor pro-ruse chiar de la începutul conflictului armat din estul Ucrainei – în primăvara lui 2014. În „DNRKrivulia era considerat drept "unul dintre cei mai buni comandanți ai rebelilor".

Vezi și: Schimb de prizonieri între Kiev şi separatişti. Cât de important este un ofiţer de informaţii pentru Ucraina?

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel