NORAD efectuează un execițiu aerian în cadrul acțiunii Falcon Vigo

Eduard Pascu |
Data publicării:

Comandamentul de apărare aerospațială din America de Nord (NORAD) a anunțat că azi este programat exercițiul de apărare aeriană Falcon Virgo care va avea loc în zona de nord.

"Luptătorii F-16, un elicopter MH-65 Dolphin și două aeronave civile Cessna 182T vor participa la exercițiul Falcon Virgo", a anunțat NORAD. „Unele porțiuni ale exercițiului pot implica zboruri la mică înățime (700 metri) și pot fi vizibile de la sol. Dacă vremea împiedică zborurile programate în mod regulat, exercițiul va începe a doua zi."

NORAD efectuează în mod obișnuit exerciții cu o varietate de scenarii, inclusiv încălcări de restricții ale spațiului aerian și răspunsuri la aeronave necunoscute. De asemenea, NORAD a menționat că exercițiile sunt planificate cu atenție și controlate îndeaproape.

Falcon Virgo este un exercițiu recurent în sprijinul Operațiunii NOBLE EAGLE, care pune accent pe supravegherea și controlul spațiului aerian peste Canada și Statele Unite. Apărarea Americii de Nord este prioritatea NORAD și suntem în alertă în continuu, în fiecare zi. De mai bine de 60 de ani, aeronavele NORAD au identificat și interceptat potențialele amenințări aeriene asupra Americii de Nord ar în executarea misiunilor sale menține un ochi atent asupra căilor navigabile interioare canadiene și ale SUA și a abordărilor maritime în cadrul misiunii sale de avertizare maritimă.

Vezi și: Bombardiere ruse Tu-95, interceptate de US Air Force în Alaska

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel