Nikki Haley: Rusia nu va deveni niciodată prietenul Statelor Unite

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

SUA nu va crede niciodată Rusiei, iar Moscova ca atare nu va fi nicicând amica Washingtonului, a declarat ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley.

„Ea [Rusia] nu va deveni niciodată prietenul nostru și acesta este un fapt”, a spus Nikki Haley într-un interviu acordat postului de televiziune CBN News.

În același timp, Haley a menționat că este mulțumită de Summitul Trump-Putin de la Helsinki și că această întâlnire s-a lăsat așteptată.

 

Diplomatul american a mai adăugat că este mulțumită de politica Washingtonului față de Moscova

„Din punctul meu de vedere, fie că vorbim despre o întâlnire a președintelui Trump cu liderul nord-coreean, fie cu Vladimir Putin, aceste întâlniri sunt necesare. Nu poți ajunge dintr-un punct în altul fără asemenea întâlniri”, a adăugat Nikki Haley.

La 16 iulie, la Helsinki, Donald Trump s-a întâlnit cu omologul său rus Vladimir Putin. Cei doi au discutat problema Siriei, situaţia din Ucraina, precum și despre implicarea rusească în alegerile din SUA.

După întrevederea de la Helsinki, Donald Trump a fost criticat de o parte a clasei politice și a presei americane.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel