Necesitatea de nave de luptă crește profitul constructorilor de vapoare

DefenseRomania Team / 30 aug 2019 / 14:50

Constructorul australian Austal a înregistrat venituri și profit record, a anunțat compania la 30 august, transmite Jane.

Acesta a spus că veniturile pentru acest an au fost de 1,24 miliarde dolari americani, o creștere cu 33% față de anul fiscal 2018, în timp ce profiturile nete după impozit au fost de 412 milioane dolari, în creștere cu 64%.

CEO-ul austalian David Singleton a atribuit această creștere puternică pe succesul companiei pe piața americană cât și a expansiunii sale în Asia.

Afacerile americane ale Austal au contribuit cu 80% din venituri, iar restul sunt din Australia. "În acest an am observat contribuții puternice din partea șantierelor  de construcție navală ale Austal din SUA și Asia."

Amestecul geografic se regăsește și în cartea de comenzi a Austal. Compania a declarat că are comenzi în valoare de 2,95 miliarde dolari americani, asigurând lucrări până în 2024, cu 54 de nave aflate în construcție sau programate să fie construite în șapte șantiere navale din SUA, Australia, Filipine, Vietnam și China.

Prin comparație, cartea de comenzi a Austal în 2018 a fost evaluată la 2,01 miliarde dolari americani.

Vezi și: US Navy a finalizat testele pentru noua navă de transport USNS Puerto Rico

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy