Navele marinei iraniene sunt gata să traverseze oceanul Atlantic

Eduard Pascu / 11 dec 2019 / 20:26

Un înalt comandant al armatei iraniene a declarat că forțele navale sunt gata de a naviga peste Oceanul Atlantic, transmite agenția iraniană Tasnim.

Amiralul Habibollah Sayyari, coordonatorul armatei iraniene și a trupelor de comando a declarat că forțele navale sunt gata să treacă Oceanul Atlantic, la ordin.

Acesta a adăugat că navele militare iraniene navighează în prezent în apele din apropierea canalului Suez și largul coastei Africii de Sud și au intrat în Oceanul Atlantic.

În ceea ce privește planurile pentru un exercițiu naval în comun cu Rusia și China, Sayyari a declarat că următorul exercițiu va începe în orașul de coastă din sud-est, Konarak, aproape de frontiera cu Pakistanul.

Săptămâna trecută, amiralul Hossein Khanzadi comandantul Marinei iraniene, a declarat că exercițiul naval comun Iran, China și Rusia va avea loc pe 27 decembrie. Acesta este planificat să se desfășoare în regiunea de nord a Oceanului Indian, în scopul de a asigura securitatea colectivă și de a ajuta la consolidarea securității, spun oficialii iranieni.

Vezi și: Comandantul Marinei Iranului a anunțat că mai multe nave se vor deplasa în orașul port Sankt Petersburg

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy