Nava USS Kansas City (LCS 22) din clasa Independence a finalizat testele pe mare

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Cea de-a 11 navă din clasa Independence, USS Kansas City (LCS 22) a încheiat cu succes testele pe mare, în Golful Mexic, anunță defence blog. Nava va fi livrată US Navy în luna decembrie.

Procesele de acceptare sunt ultima etapă importantă înainte de livrarea planificată. În timpul încercărilor, US Navy a efectuat teste complete ale sistemelor LCS 22, care au cuprins mai multe zone esențiale pentru ca o navă să poată naviga în siguranță pe mare - propulsie principală, auxiliare și sisteme electrice. Nava a efectuat, de asemenea, manevre ale capacității sale, incluzând o demonstrație de putere completă, direcție și inversare rapidă, test de cădere de ancoră și secvență de acționare a sistemului de luptă.

USS Kansas City are o lungime de aproximativ 127 de metri și o lățime de aproape 31 de metri. Aceasta este o navă modulară, reconfigurabilă, proiectată să găzduiască pachete de misiuni interschimbabile în sprijinul războiului de suprafață, a operaținulor de deminare sau a luptei antisubmarine.

După livrare, USS Kansas City va fi transportat în portul din San Diego unde se află și celelate nave surori USS Independence (LCS 2), USS Coronado (LCS 4), USS Jackson (LCS 6), USS Montgomery (LCS 8), USS Gabrielle Giffords (LCS 10 ), USS Omaha (LCS 12), USS Manchester (LCS 14), USS Tulsa (LCS 16), USS Charleston (LCS 18) și USS Cincinnati (LCS 20).

 

Până la sfârșitul anului US Navy va recepționa alte trei nave

 

Patru nave suplimentare din varianta Independence sunt în construcție la Austal SUA în Mobile, Alabama. Asamblarea finală este în curs de desfășurare pentru viitorul USS Oakland (LCS 24). Toate modulele pentru viitorul USS Mobile (LCS 26) au fost construite, iar modulele pentru viitorul USS Savannah (LCS 28) sunt în construcție. În plus, Austal fabrică module pentru viitorul USS Canberra (LCS 30) și se pregătește pentru construcția viitoarelor USS Santa Barbara (LCS 32), USS Augusta (LCS 34), USS Kingsville (LCS 36) și USS Pierre (LCS 38).

LCS (Littoral Combat Ship) este o navă extrem de manevrabilă, letală și adaptabilă, concepută pentru deminare, luptă antisubmarine și apărarea litoralului. LCS-varianta Independence integrează noile tehnologii și capacitatea de a susține în mod rapid capacitatea de misiune actuală și viitoare, atât în apele adânci cât și în zona țărmului.

LCS este acum a doua cea mai mare clasă de nave de suprafață care se află în producție. Cinci nave LCS au fost livrate în 2018. US Navy va recepționa alte trei nave până la sfârșitul anului 2019.

Vezi și: USS Gabrielle Giffords a fost echipată cu rachete Naval Strike Missile MK 87 Mod 0

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel