Navă China, transportator aerian. Premieră importantă la Beijing

Darius Muresan |
Data publicării:

Cel de-al doilea transportator aeriene din China a pornit de la șantierul naval Dalian Industrial Corporation (DSIC) pe 13 mai pentru a începe testele pe mare, infromează presa chineză.

Această mișcare are loc la numai un an și două săptămâni de la lansarea navei.

Nava, care nu a primit nici un număr și nume de inscripționare, este primul transportator de aeronave care este construit în întregime în China, notează defensenews.com. Ea a fost construită cu același design de bază precum primul transportator al Chinei, Liaoning.

Toate echipamentele aflate la bordul noului transportator ar putea fi fabricate în China, iar construirea unei nave de război atât de mari și complexe reprezintă o etapă importantă nu numai pentru armata chineză, ci și pentru industria navală a țării .

O serie de schimbări externe sunt evidente în noul transportator, majoritatea în jurul structurii. Un exemplu este radarul de tip fazat 346 al navei, care este similar cu versiunea actualizată și instalată pe cele mai noile distrugătoare PLAN. Acest lucru a făcut ca panourile să fie repoziționate mai sus și la colțurile suprastructurii. Este posibil ca îmbunătățiri semnificative să fi fost făcute și în interiorul navei, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel