Monument al Forțelor Aeriene Regale, vandalizat în Marea Britanie - FOTO

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un monument al Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii a fost vandalizat la Londra.

Persoane neindentificate au aruncat cu vopsea pe monumentul Bomber Command Memorial ridicat în memoria eroilor Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii (RAF).

Monumentul este ridicat în memoria celor peste 55.000 de soldați britanici care au murit sub comanda RAF în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Bomber Command Memorial se află în Green Park din Londra, informează presa internațională. Monumentul a fost dezvelit în 2012 de către Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Autoritățile au anunțat că au început imediat restaurarea monumentului.

 

 

Monumentul a fost vandalizat deja de patru ori în doar șase ani. În 2013 a fost scris pe el cuvântul ”Islam”, iar doar la câteva luni a apărut pe monument mesajul ”Ucigașii lui Lee Rigby ar trebui spânzurați”. În 2017 pe monument a fost scris numele lui ”Iisus”.

Lee Rigby a fost un soldat al Marii Britanii care a fost ucis pe data de 22 mai 2013, la Londra, când a fost inițial lovit de un automobil iar mai apoi târât și decapitat cu o macetă în plină stradă de doi islamiști nigrieni.

Foto RAF Twitter:

(w670)

 

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel