Momentul prăbușirii bombardierului Tupolev Tu-22m3 din Rusia (Video)

S.I. Catalin / 27 ian 2019 / 14:46

Au apărut primele imagini cu prăbușirea avionului Tupolev Tu-22M3, în Rusia. Bombardierul strategic rus s-a prăbuşit marţi, la aterizare, în apropiere de Murmansk (nord), provocând moartea a doi membri ai echipajului şi rănirea altor doi.

Imaginile au fost surprinse pe 22 ianuarie, ziua în care avionul Tupolev Tu-22M3 (cod NATO Backfire-C) s-a prăbușit în regiunea Murmansk, după o aterizare complicată. În urma accidentului, trei membri ai echipajului au murit și un altul a supraviețuit cu răni grave.

 (w670)

,,Pe 22 ianuarie 2019, în regiunea Murmansk, după un zbor de antrenament avionul Tu-22M3 a avut o aterizare complicată din cauza unor puternice căderi de zăpadă (...) A fost distrus", a indicat armata rusă, citată de agenţiile de presă. Armata a precizat că "doi membri ai echipajului au murit" şi alţi doi „au primit la faţa locului asistenţa medicală necesară".

Un soldat de la baza militară din apropiere de orașul Olenegorsk a filmat momentul prăbușirii bombardierului supersonic. 

În imagini se poate vedea cum avionul a intenționat să aterizeze în condiții de vizibilitate aproape zero, dar la contactul cu pista bombardierul se rupe în două și ia foc.

Conform datelor preliminare, accidentul a fost cauzat de o eroare de pilotaj în condiții meteorologice nefavorabile. Doi membri ai echipajului au fost uciși pe loc, în timp ce un alt pilot a murit mai târziu.

 Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy