Militarii ruși și sirieni, exerciții militare în apropiere de Înălțimile Golan

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Trupe ale Armatei Rusiei, angajate în conflictul din Siria
Trupe ale Armatei Rusiei, angajate în conflictul din Siria

Militarii ruşi şi sirieni au desfăşurat exerciţii militare comune în provincia eliberată de sub ocupaţia grupărilor rebele, Al Quneitra, din Siria, situată lângă Înălţimile Golan.

"Graţie acţiunilor militarilor ruşi şi ale poliţiei militare, în luna august 2018, pentru prima dată, misiunea ONU a reuşit, ca împreună cu militarii ruşi, să efectueze patrulări comune în regiune", a declarat şeful Direcției Generale a Poliției Militare din cadrul Ministerului Apărării al Rusiei, Vladimir Ivanovski, citat de Agenţia de presă RIA NOVOSTI, potrivit RADOR.

Oficialul rus a adăugat că militarii ruşi desfăşoară misiuni de monitorizare a zonei demilitarizate şi a regimului de încetare a focului. Poliția militară rusă din Siria a intrat în posesia unui tanc şi a unui depozit de muniție, dar şi a unor coordonate de pe o hartă militară, anunţă Agenţia de presă FAN.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel