Militarii români vor asigura managementul spitalului din Suceava

Tudor Curtifan / 02 apr 2020 / 18:04

Patru militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale vor asigura managementul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava.

Echipa, care va asigura managementul medical și operațional al unității sanitare, va fi constituită din manager - colonelul medic Daniel Derioiu, director medical - locotenent-colonel medic Dinu Chioralia, șef al logisticii - maior Lupașcu Bobi, iar ofițer de stat major locotenent-colonel Cristian Mihoci, informează MApN, pe pagina personală de Facebook.

MApN a anunțat că va reveni cu informații suplimentare.

Amintim că în cursul unei conferințe video care a avut loc azi, președintele Klaus Iohannis a precizat că este necesară repunerea în funcţiune a Spitalului Judeţean Suceava și a solicitat proceduri militare.

Județul Suceava a devenit un focar în epidemia de COVID-19. În urma Ordonanței Militare Nr. 6 Guvernul carantinarea municipiului Suceava, dar și următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei, în contextul în care în județul Suceava se regăsesc cele mai multe confirmări de noul coronavirus.

DefenseRomania va actualiza materialul după ce MApN va revenii cu informațiile suplimentare

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy