Militarii parașutiști români, salturi din elicoptere IAR-330 Puma

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Militarii parașutiști români au efectuat salturi din elicopterele IAR-330 Puma Naval iar MApN a publicat un material video din timpul parașutărilor.

Pregătirile pentru Exercițiul demonstrativ „Forțele Navale Române 19", organizat joi, 15 august, de Ziua Marinei Române, se desfășoară și la altitudini foarte mari, informează MApN.

 

Militarii parașutiști români, salturi din elicopterele IAR-330 Puma Naval

 

Astfel, elicopterele IAR-330 Puma Naval ale Grupului 256 Elicoptere au participat miercuri, 7 august, pe aerodromul din Tuzla, la un exercițiu de inserție prin parașutare. 

Cei 25 de militari parașutiști, de la Forțele Terestre Române, Centrul 39 Scafandri și Centrul pentru Forțe și Operații Speciale au efectuat salturi de la altitudini cuprinse între 1.500 și 3.000 de metri.

Activitatea desfășurată în zona litoralului românesc reprezintă una dintre ultimele etape ale Convocării de instruire în comun, între cele două categorii de forțe ale Armatei României, care a avut ca scop obținerea calificării pentru utilizarea parașutei tip aripă, mai informează sursa citată.

Imaginile spectaculoase au fost publicate pe pagina de Facebook a MApN și pot fi vizionate AICI.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel