Militarii Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer au efectuat trageri de luptă cu sisteme HAWK - Video

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Militarii Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „General Nicolae Dăscălescu” au fost dislocați timp de aproape două săptămâni în centrul de instruire antiaeriană de la Capu Midia.

Militarii români au participat la a doua fază a exercițiului ”Istria 19” care a inclus mai multe exerciții de nivel tactic și s-a încheiat cu trageri de luptă executate cu sisteme de rachetă HAWK.

Punctul culminant al tragerilor de luptă a fost momentul lansărilor. Pentru ca totul să decurgă în siguranță iar racheta să atingă ținta militarii români din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer „General Nicolae Dăscălescu” se pregătesc continuu, informează Trustul de Presă al MApN. Iar coeziunea echipei este elementul cheie al succesului.

 

Sistemul de rachete HAWK este destinat să asigure apărarea aeriană cu baza la sol a unor obiective cheie împotriva atacurilor cu avioane pilotate şi fără pilot, a rachetelor de croazieră şi cu alte vehicule aeriene ce evoluează la înălţimi mici şi medii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel