Militari români, pe „acoperişul" României

Sebastian Florea |
Data publicării:

Pentru al şaptelea an consecutiv militari români eu urcat pe vârful Moldoveanu, „acoperişul" României.

Conform unui comunicat postat pe pagina de facebook a Forțelor Terestre Române, Academia „Nicolae Bălcescu" a sărbătorit Ziua Armatei României printr-o ascensiune devenită clasică.

Astfel, ”Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu" a sărbătorit Ziua Armatei României şi prin ascensiunea colegilor noştri, lt.col. Codruţ Galaftion şi lt.col. Adrian Teodorescu, instructori în cadrul Centrului de Pregătire Militară, care au purtat drapelul naţional şi speranţele generaţiilor de studenţi pe "acoperişul" României”, se arată în postare.

Acest pelerinaj simbolic, început acum şapte ani, este o închinare către eroi, o aspiraţie către înalt, o pledoarie pentru munte, natură şi frumos. Echipa a trecut pe rând prin viscol şi lumini, până la vârfurile Viştea Mare şi Moldoveanu, locuri ale liniştii şi furtunii, locuri unde cresc deopotrivă proiecte, sentimente, idealuri.

Felicitări colegilor noştri! Semper Una!” este mesajul complet.

Foto: Adrian Teodorescu si Codruţ Galaftion

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel