Mihai Fifor şi Harjit Singh Sajjan, în vizită la Baza Mihail Kogălniceanu

Sebastian Florea |
Data publicării:
Ministrul Apărării, Mihai Fifor
Ministrul Apărării, Mihai Fifor

Miniştrii român şi canadian ai Apărării, Mihai Fifor şi Harjit Singh Sajjan, efectuează vineri o vizită în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Cu acest prilej se vor întâlni cu militarii din cadrul detaşamentului canadian dislocat în România pentru executarea misiunilor de Poliţie Aeriană Întărită, precum şi cu personal din Forţele Aeriene Române care îşi desfăşoară activitatea în Baza 57 Aeriană.

'Detaşamentul canadian, format din 135 de militari (piloţi şi personal tehnic) şi aeronave CF-188 Hornet, execută, alături de aeronavele MiG-21 LanceR şi militarii Forţelor Aeriene Române, misiuni de Poliţie Aeriană Întărită (enhanced Air Policing) sub comandă NATO', informează un comunicat al Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Potrivit sursei citate, misiunile de Poliţie Aeriană desfăşurate în comun contribuie la dezvoltarea capacităţii de reacţie şi descurajare, precum şi la consolidarea interoperabilităţii dintre Forţele Aeriene Române şi Forţele Aeriene Regale Canadiene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel