Medvedev spune că dacă Ucraina va ataca Crimeea Rusia va răspunde cu o „foarte rapidă și grea Zi a Judecății de Apoi”

Armata rusă
Armata rusă

În cazul unui atac asupra Crimeei, Ucraina va avea parte de "o foarte rapidă şi grea Zi a Judecăţii de Apoi", de care va fi foarte greu să se ascundă, a declarat astăzi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, la o întâlnire cu veteranii de la Volgograd.

"Unii clovni exaltaţi şi sângeroşi, care se reped periodic să facă unele declaraţii, încearcă şi să ne ameninţe - am în vedere atacul asupra Crimeei ş.a.m.d. Vreau să spun în acest sens, ceea ce este evident, că ei înţeleg consecinţele acestor declaraţii. Iar consecinţele sunt evidente, în cazul în care se va întâmpla ceva de acest gen, pentru ei toţi acolo într-o clipă va veni Ziua Judecăţii de Apoi. Foarte rapidă şi dificilă. A se ascunde va fi foarte greu", a declarat Medvedev, citat de RIA - Novosti, scrie Rador.

Medvedev a dat de înţeles totodată că ucrainenii nu sunt pentru Rusia duşmani, însă cercurile naţionaliste care se află la putere la Kiev reprezintă o ameninţare pentru securitatea ei.

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse a subliniat, de asemenea, că obiectivele operaţiunii militare speciale a Rusiei în Ucraina vor fi atinse, de acest lucru îşi vor da seama, la un moment dat, cei care-i dau regimului de la Kiev bani şi arme.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel