Fregatele Flotei ruse din Marea Neagră au utilizat rachete Kalibr în cursul unui exerciţiu

S.I. Catalin |
Data publicării:
Amiral Essen
Amiral Essen

Nave militare ruseşti aparținând Flotei ruse din Marea Neagră, au efectuat exerciţii în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a informat, joi, serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse, potrivit TASS si MIL.RU.

 

În cadrul  exercițiului tactic cu dublă partidă, desfasurat în poligoanele maritime de pregătire pentru luptă, au participat fregatele Amiral Makarov şi Admiral Essen, precum şi navele de atac Pitlivi şi Smetlivi, precizează agenţia de presă Tass.

,,Conform scenariului exerciţiului, fregatele Amiral Makarov şi Amiral Essen au simulat atacarea navelor din grupul de luptă, utilizând rachete de crozieră Kalibr. Navele de luptă au avut sarcina de a simula respingerea unui atac", precizează Florta rusă a Mării Negre.

Ulterior, toate cele patru nave au executat trageri de artilerie asupra unor ținte navale, care imitau grupări navale ale adversarului convențional.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel