MApN se implică după tragedia de la Matei Balș. Unii pacienți au fost transferați la facilitățile medicale ale ministerului

Tudor Curtifan / 29 ian 2021 / 13:42

Doi dintre pacienții răniți în incendiul de la Institutul „Matei Balș”, din Capitală, au fost transferați la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „dr.Carol Davila” (SUUMC) din București, iar alți doi la Formațiunea medicală de nivel ROL 2 de la Institutul „Ana Aslan”, din Otopeni.

Pacienții transferați la SUUMC se află internaţi, în prezent, în Secția Terapie Intensivă a spitalului, fiind în diferite etape de reevaluare medicală multidisciplinară, date fiind suspiciunile de diagnostice asociate bolii de bază (COVID 19) ca urmare a efectelor incendiului care a avut loc în această dimineaţă, a anunțat MApN, potrivit unui comunicat emis către DefenseRomania.

Pacienții internați la Formațiunea ROL 2 sunt în stare stabilă, fără arsuri, echilibraţi hemodinamic şi respirator.

Familiile celor patru pacienți au fost anunţate despre starea acestora de sănătate şi sunt în contact cu echipele medicale.

Amintim că în cursul acestei dimineți, un incendiu a izbucnit la un pavilion al Spitalului Matei Balş din Capitală, fiind declanşat planul roşu. Incendiul a fost lichidat, însă, din păcate, până la această oră, cinci persoane au decedat.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy