Maia Sandu, întrevedere cu Putin? Dodon: Vom avea o relație bună cu Rusia

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Igor Dodon a declarat că „sub conducerea Maiei Sandu vom avea o relație mai bună cu Rusia" și nu a exclus o întrevedere a preimerului Republicii Moldova cu Vladimir Putin.

Discuția privind relațiile Guvernului Sandu cu partenrii externi a început de la vizita la Chișinău a comisarului Johannes Hahn pe data de 19 iunie.

„Și eu, și Maia Sandu ne vedem cu el. Acum se discută reînnoirea asistenței macrofinanciare. La final de săptămână planific să mă văd cu Dmitri Medvedev. Vom ruga să ne prelungească posibilitatea de a exporta marfa fără taxe", a spus Dodon la un post de televiziune din Moldova, informează deschide.md.

 

Maia Sandu, întrevedere cu Putin?

 

„Sub conducerea Maiei Sandu vom avea o relație cu Rusia. Nu vor mai fi întorși oameni din Rusia de la vamă, vom avea un schimb economic mai bun", a spus ferm Igor Dodon.

Moderatoarea a întrebat dacă ne-am putea altepta la „întâlnirea istorică dintre Sandu și Medvedev".

„Poate și cu Putin chiar!", a răspuns Dodon.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel