Mădălin, în armata îngerilor. Drama unei familii de soldați români

Eduard Pascu / 29 Martie 2021 / 22:13

Mădălăin Pohace, fratele geamăn al militarului de 24 de ani care în urmă cu doi ani s-a înecat în mare, la Constanța, a murit și el, astăzi, în urma unei lupte grele cu o boală nemiloasă. Tânărul suferea de o tumoră cerebrală.

Tristul anunț a fost făcut de Ministerul Apărării Naționale pe pagina de Facebook. 

”Din păcate, câteodată lupta se sfârșește... altfel! Și apar lacrimile... În această dimineață, am pierdut o luptă, un coleg, un camarad, un luptător! Facem anunțul pe care nu voiam vreodată să îl formulăm: Mădălin a pierdut lupta! La doar 27 de ani, colegul nostru lasă în urmă o soție și un suflet de un an. La numai 2 ani de la trecerea în neființă a fratelui său geamăn, o altă tragedie cade pe umerii familiei Pohace. După ce au absolvit amândoi Academia Forțelor Terestre... tot amândoi vor și profesa, dar într-o altă armată... cea a îngerilor! Camarade, dacă ne auzi de acolo de sus, dorim să îți transmitem un "Mulțumim"! Drum lin către cer, Mădăline!”, se arată în postarea MApN.

Mădălin Pohace (27 de ani) a murit în urma unei grele lupte cu o tumoră cerebrală. Tânărul era încadrat la aceeași unitate militară Baza 2 Logistică Valahia Ploiești, la fel ca fratele său, Gabriel care a decedat în urmă cu doi ani la mare, în Constanța.

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy