Mașina ambasadorului Ucrainei, lovită intenționat. Poliția britanică a deschis focul

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Poliţia britanică a tras focuri de armă sâmbătă dimineaţa în faţa ambasadei Ucrainei de la Londra, după ce un şofer auto a lovit deliberat, de două ori, maşina ambasadorului, a anunţat reprezentanţa diplomatică.

În jurul orei locală 10:00 (09:00 GMT), "vehiculul oficial al ambasadorului Ucrainei în Marea Britanie a fost lovit deliberat în timp ce era parcat în faţa clădirii ambasadei Ucrainei", a anunţat reprezentanţa diplomatică într-un comunicat. 

"Poliţia a fost contactată imediat şi maşina suspectului a fost blocată. Cu toate acestea, în pofida acţiunilor poliţiei, atacatorul a lovit din nou maşina ambasadorului. Ca reacţie, poliţia a fost forţată să deschidă focul asupra maşinii atacatorului, care a fost arestat şi dus la secţia de poliţie", adaugă reprezentanţa diplomatică. 

Ambasada Ucrainei precizează că niciun angajat al său nu a fost rănit. 

La rândul său, poliţia britanică a precizat că incidentul din faţa Ambasadei Ucrainei nu va fi anchetat ca fiind unul terorist.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel