Luare de ostatici într-o bancă din Franța, forțele speciale sunt la fața locului. Revendicări privind eliberarea Palestinei

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat înarmat a luat mai mulți ostatici într-o bancă din Franța.

UPDATE 2: Incidentul a luat sfârşit după ce atacatorul a eliberat toţi ostaticii şi s-a predat

UPDATE: Mai există încă doi ostatici în bancă

 

Știrea inițială

Incidentul e în curs de desfășurare și are loc la filială a Băncii Bred din orașul francez Le Havre. Le Figaro precizează că bărbatul a intrat înarmat cu un pistol în bancă și a luat ostatici șase persoane. O femeie a fost eliberată înainte ca forțele speciale să ajungă.

În prezent, forțele speciale se află la fața locului.

Potrivit Le Figaro, care citează Paris-Normandie, bărbatul este cunoscut autorităților ca fiind radicalizat și are antecedente penale. Acesta are revendicări cu privire la eliberarea Palestinei și cere ca „copiii Palestinei închiși în Israel să fie eliberați”. 

Banca unde are loc incidentul se află în apropierea secției de poliție. Sunt mobilizate toate echipajele iar perimetrul este securizat. La fața locului se află și unități RAID - forțele speciale ale poliției franceze.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel