Lovituri cu drone la Moscova, fragmente identificate inclusiv în centrul orașului. Primarul Moscovei anunță că nu sunt victime

Darius Muresan |
Data publicării:
Dronă kamikaze Switchblade a SUA. Sursă foto: Departamentul Apărării
Dronă kamikaze Switchblade a SUA. Sursă foto: Departamentul Apărării

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a făcut cunoscut luni dimineaţă că "lovituri cu drone" au lovit în cursul nopţii două clădiri "nerezidenţiale" din capitala Rusiei, fără a provoca victime, transmite Agerpres, citând AFP.

"Astăzi, în jurul orelor 04.00 (01.00 GMT), au fost raportate lovituri cu drone asupra a două clădiri nerezidenţiale. Nu există distrugeri grave sau victime. Toate serviciile lucrează la faţa locului", a declarat Sobianin pe Telegram.

Și Ministerul rus al Apărării a declarat că două drone au fost "distruse şi prăbuşite", adăugând că nu au fost victime, menționează Rador. Agenţia de ştiri de stat rusă Tass a scris că o dronă a căzut aproape de Ministerul Apărării. Oficialii ucraineni nu au comentat încă, dar rareori îşi revendică responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei.

"Fragmentele unei drone" au fost descoperite luni dimineaţă la Moscova pe o arteră importantă în apropierea Ministerului rus al Apărării, a informat agenţia rusă de presă TASS, preluată de AFP.

"Fragmente de dronă au fost găsite pe Komsomolskii Prospekt la Moscova, ne-au indicat serviciile de urgenţă", a transmis TASS.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel