Lockheed Martin vizează creșterea vânzărilor de F-16 la nivel european

Eduard Pascu / 21 iun 2019 / 15:45

Lockheed Martin continuă să dezvolte potențialele vânzări noi ale Falconului F-16 în Europa, precum și oportunități de upgrade pentru aeronave, au spus oficialii.

"Am văzut o mare resuscitare în F-16, pe care nu ne-am fi așteptat să o vedem acum câțiva ani. Acum ne uităm la un potențial de până la 400 de aeronave în întreaga lume." Pentru Lockheed Martin, vedem țările care cumpără F -16 ca fiind pe drumul către F-35 [Lightning II Joint Strike Fighter] ", a declarat vicepreședintele executiv al Aeronautic Michele Evans pentru Jane's.

"Așa vor fi și capabilitățile pe care vrem să le trecem și în aceste țări", a adăugat Evans. În Europa, compania lucrează la direcționarea upgrade-urilor la F-16V pentru operatorii legați de platformă, precum și pentru vânzarea de aeronave noi.

Compania și-a restabilit unitatea de producție F-16 în Greenville, Carolina de Sud, deoarece producția F-35 din Fort Worth, Texas, s-a extins.

"Avem toate opțiunile pe masă pentru clienții cu vechile avioane Block 40 și Block 50 care trebuie luate în considerare - vom putea să le modernizăm și, dacă țările doresc aeronave noi, le putem oferi și pe acestea", a spus Evans.

Compania încearcă, de asemenea, să armonizeze actualizările tehnologice dintre F-35 și F-16, cu o tehnologie dezvoltată pentru F-35 care să fie montată și pe F-16. În mod similar, unele upgrade-uri F-16, cum ar fi sistemul de evitare a coliziunilor auto-sol, au fost deja instalate pe F-35.

Vezi și: SUA a aprobat o posibilă vânzare a unui număr de opt aeronave de tip F-16 către Bulgaria

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy