Lockheed Martin vizează creșterea vânzărilor de F-16 la nivel european

Eduard Pascu |
Data publicării:

Lockheed Martin continuă să dezvolte potențialele vânzări noi ale Falconului F-16 în Europa, precum și oportunități de upgrade pentru aeronave, au spus oficialii.

"Am văzut o mare resuscitare în F-16, pe care nu ne-am fi așteptat să o vedem acum câțiva ani. Acum ne uităm la un potențial de până la 400 de aeronave în întreaga lume." Pentru Lockheed Martin, vedem țările care cumpără F -16 ca fiind pe drumul către F-35 [Lightning II Joint Strike Fighter] ", a declarat vicepreședintele executiv al Aeronautic Michele Evans pentru Jane's.

"Așa vor fi și capabilitățile pe care vrem să le trecem și în aceste țări", a adăugat Evans. În Europa, compania lucrează la direcționarea upgrade-urilor la F-16V pentru operatorii legați de platformă, precum și pentru vânzarea de aeronave noi.

Compania și-a restabilit unitatea de producție F-16 în Greenville, Carolina de Sud, deoarece producția F-35 din Fort Worth, Texas, s-a extins.

"Avem toate opțiunile pe masă pentru clienții cu vechile avioane Block 40 și Block 50 care trebuie luate în considerare - vom putea să le modernizăm și, dacă țările doresc aeronave noi, le putem oferi și pe acestea", a spus Evans.

Compania încearcă, de asemenea, să armonizeze actualizările tehnologice dintre F-35 și F-16, cu o tehnologie dezvoltată pentru F-35 care să fie montată și pe F-16. În mod similar, unele upgrade-uri F-16, cum ar fi sistemul de evitare a coliziunilor auto-sol, au fost deja instalate pe F-35.

Vezi și: SUA a aprobat o posibilă vânzare a unui număr de opt aeronave de tip F-16 către Bulgaria

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel