Liderul rus al Hersonului ocupat vorbește de „București, pământ rusesc” și tancuri rusești care ajung până în China și SUA (Video)

Foto: Ministerul Apărării din Federația Rusă
Foto: Ministerul Apărării din Federația Rusă

Moment delirant de propagandă rusă care îl are în centru pe Kirill Stremousov, unul din liderii ruși numiți de Moscova la conducerea Hersonului anexat ilegal de Federația Rusă.

Într-o scenă greu de comentat, liderul rus s-a filmat recitând o poezie despre granițele Rusiei, care nu se opresc doar la București, Praga sau Varșovia, ci se întind până în China sau SUA.

Liderul rus vede „pământ” rusesc și în Egipt, unde „Nilul curge învolburat” „spălând un mal rusesc” în apropierea Piramidelor.

Delirul continuă, Stremousov dorind să „fie purtat de tancuri” până în China și să vadă granițele ruse întinzându-se până la Washington, Dallas și Texas în State.

Nici Australia nu a scăpat de „anexarea” poetică a liderului Hersonului ocupat.

 

 

 

Kirill Stremousov, unul din liderii Hersonului ocupat, nu e la primul derapaj. Oficialul rus i-a transmis lui Șoigu recent că ar fi bine să se împuște singur ca urmare a eșecurilor militare din nod-est (Harkov) și sud (Herson.)

 

„Nu este nevoie să aruncăm cumva o umbră asupra întregului Minister al Apărării al Federației Ruse din cauza unor – nu spun trădători – ci a unor comandanți incompetenți care nu s-au deranjat și nu au fost responsabili pentru procesele și lacunele care există astăzi”, a declarat el într-un videoclip de patru minute postat joi pe aplicația de mesagerie Telegram, potrivit publicației Timpul.md, care citează CNN.

„Într-adevăr, mulți spun că ministrul Apărării [Serghei Shoigu], care a permis ca această situație să se întâmple, ar putea, în calitate de ofițer, să se împuște singur. Dar, știți, cuvântul ofițer este un cuvânt necunoscut pentru mulți”, a adăugat el.

Stremousov a pus în contrast ceea ce el a numit un „număr mic” de „tâlhari corupți și alte gunoaie diverse” din Ministerul rus al Apărării cu „eroii” de pe linia întâi.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel