Licitație corvete. Șantierul Naval Constanța renunță la plângerea împotriva MApN

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Corveta Gowind - Naval Group
Corveta Gowind - Naval Group

Șantierul Naval Constanța renunță la plângerea în justiție formulată împotriva Ministerului Apărării Naționale.

Informația a fost publicată de jurnalistul Radu Tudor pe blogul personal.

Radu Tudor publică documentul prin „prin care Șantierul Naval Constanța renunță la plângerea în justiție formulată împotriva Ministerului Aparării Naționale, în privința licitației de 1,4 miliarde de euro pentru 4 corvete".

Șantierul Naval Constanța este asociat cu Naval Group.

În document se specifică faptul că după ce secretarul de stat pentru Armament din cadrul MApN, Andrei Ignat, cel responsabil cu derularea procedurii a anunțat suspendarea achiziției, unul din motive fiind existența acestei cauze aflate pe rol, Șantierul Naval Constanța, „pentru a veni în întâmpinarea dorinței exprimate a Guvernului României de a finaliza cât mai repede procedura de achiziție și pentru a înlătura orice impediment privind acțiunea formulată de societatea noastră, declarăm expres prin prezenta cerere că renunțăm la judecată".

La începutul lunii ianuarie, MApN anunţa că secretarul de stat pentru Armamente, Andrei Ignat, i-a adus la cunoştinţă ministrului Apărării, Gabriel Leş, că a sesizat Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel în legătură cu derularea programului de înzestrare cu corvete, procedura fiind suspendată.

O parte a documentului publicat de jurnalistul Radu Tudor pe blogul personal:

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel