Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Zuckerman cu ordinul „Steaua României” pentru activitatea din timpul mandatului

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Ambasadorul american Adrian Zuckerman și Klaus Iohannis, președintele României. Sursă foto: Administrația Prezidențială
Ambasadorul american Adrian Zuckerman și Klaus Iohannis, președintele României. Sursă foto: Administrația Prezidențială

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a ES Zuckerman Adrian, Ambasador al Statelor Unite ale Americii la București.

„Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul mandatului său în România, precum şi pentru implicarea substanțială în dezvoltarea şi aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre țara noastră şi Statele Unite ale Americii, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Cruce Excelenței Sale domnului Zuckerman Adrian, Ambasador al Statelor Unite ale Americii la București”, se precizează într-o informare emisă de Administrația Prezidențială, către DefenseRomania.

Amintim că Adrian Zuckerman, de profesie avocat, a fost Ambasadorul Statelor Unite în România din 14 decembrie 2019. Acesta a fost numit de către președintele american Donald Trump. 

În urmă cu două zile, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu l-a primit și el pe ambasadorul american Adrian Zuckerman și a exprimat aprecierea părţii române întreaga activitate a ambasadorului Zuckerman pe parcursul mandatului acestuia la Bucureşti şi pentru implicarea dinamică în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic bilateral.

Amim că deși s-a anunțat încheierea mandatului, conform procedurii, vor dura cel puțin câteva luni până la numirea unui alt ambasador.

CITEȘTE ȘI: De ce își încheie mandatul ambasadorul Adrian Zuckerman. Analiștii subliniază numirea politică și 'stilul trumpist'

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel