Khameini: Iranul va învinge America. Îi va da o palmă

Vladimir Neagu |
Data publicării:
Ali Khamenei
Ali Khamenei

Iranul îi va da o palmă şi va învinge America învingând sancţiunile economice, a declarat liderul suprem Ali Khamenei într-un discurs difuzat de televiziunea de stat joi, relatează Reuters.

Khameini a susţinut acest discurs în faţa a mii de membri ai miliţiei Basij şi lideri din eşalonul superior al Gardienilor revoluţiei adunaţi pe un stadion din Teheran. Poporul iranian se confruntă cu o perioadă delicată din cauza presiunii SUA şi a problemelor economice, a mai spus Khamenei. Tensiunile dintre Iran şi SUA s-au înrăutăţit după ce preşedintele american Donald Trump s-a retras dintr-un acord multilateral privind dosarul nuclear iranian în luna mai şi a impus din nou sancţiuni.

”Situaţia naţiunii, regiunii şi a lumii este delicată, în special pentru noi, poporul iranian”, a spus Khamenei.

”Delicată în sensul că pe de o parte avem strigătele politicienilor şi puterilor arogante din America imperialistă... iar pe de alta problemele economice ale naţiunii şi dificultatea traiului zilnic pentru o mare parte a oamenilor săraci din ţară”, a adăugat liderul suprem iranian. Rialul iranian s-a devalorizat cu aproximativ 75% de la începutul anului 2018.

În acelaşi timp, oficiali americani au anunţat că noile sancţiuni care vizează sectorul petrolier iranian vor fi impuse începând cu 4 noiembrie. Iranul trebuie să-i dea o palmă Americii şi să o învingă învingând sancţiunile, a mai spus Khamenei în discurs. ”Prin bunătatea lui Dumnezeu vom învinge sancţiunile şi învingerea sancţiunilor este învingerea Americii”, a afirmat liderul suprem.

”Iar America trebuie să primească o altă palmă de la poporul iranian prin învingerea sancţiunilor”, a subliniat el.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel