Kaspersky Lab, nou studiu privind organizațiile. Riscuri importante

Elena Badea |
Data publicării:
cyber
cyber

Kaspersky Lab a făcut un studiu care a dus la concluzia că multe organizații industriale nu iau măsuri concrete pentru a-și îmbunătăți securitatea tehnologiilor.

Digitalizarea este o tendință în creștere în rândul organizațiilor industriale, cum ar fi centralele electrice sau producătorii și centrele de tratare a apei, care utilizează sisteme industriale de control (ICS) în operațiunile lor.

Riscuri majore

Vorbim despre o tendință care este asociată cu riscuri importante în domeniul securității cibernetice. 65% dintre companii sunt de părere că riscurile de securitate în domeniul ICS cresc odată cu răspândirea IoT.

Kaspersky Lab a arătat că numeroase organizații vor să-și crească eficiența proceselor industriale cu noi soluții IT și, chiar dacă investesc în securitate pentru rețelele lor IT, lasă ușile larg deschise către tehnologiile operaționale (OT). Astfel, sistemele ajung să fie afectate de amenințări elementare.

Organizațiile înțeleg riscurile asociate creșterii digitalizării, dar nu implementează măsurile adecvate pentru a-și proteja rețelele.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel