Joint Forces Operation: Lunetişti ai FSB sunt implicaţi în războiul din Donbas (Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Militarii ucraineni care iau parte la Operaţiunea Forţelor Întrunite (Joint Forces Operation – JFO) au raportat că au intrat în posesia unei înregistrări video care, potrivit lor, este încă o dovadă a implicării directe a militarilor forțelor armate ruse în războiul din Donbas, mai exact a unei unităţi de lunetişti a Serviciului Federal de Securitate [FSB] al Federaţiei Ruse.

Biroul de presă al Operaţiunii Forţelor Întrunite din Ucraina a postat pe pagina oficială de Facebook un comunicat prin care precizează că a intrat în posesia unei înregistrări video cu o unitate de lunetist a Serviciului Federal de Securitate [FSB], înregistrarea fiind făcută chiar de către forțele speciale ruse în timpul unui atac asupra soldaților ucraineni.

JFO nu menţionează cum a intrat în posesia înregistrării, dar precizează că respectiva unitate de lunetişti a FSB l-a ucis, pe 27 febroarie, pe sergentul ucrainean Volodymyr Fedchenko. JFO mai precizează că numele și gradele militarilor ruși, implicați în uciderea soldaților ucraineni, vor fi făcute publice în scurt timp. Videoclipul a fost trimis şi Serviciului de Securitate al Ucrainei ca dovadă a agresiunii rusești în Donbas.

Urmărind mai atent înregistrarea video, am putut observa pe casca unuia dintre militarii ruşi, însemnele unităţii de lunetişti a FSB din care acesta face parte.

(w670)

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel