John Bolton: Rusia ar trebui "să plece din" Crimeea și din estul Ucrainei

S.I. Catalin |
Data publicării:
John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump a fost demis
John Bolton, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump a fost demis

Consilierul american pentru securitate națională, John Bolton, a declarat, vineri, că ar fi util ca Rusia să plece din Crimeea și din Estul Ucrainei, să nu mai intervină în alegerile din SUA și să fie mai puțin invazivă în Orientul Mijlociu, potrivit Reuters.

„Ar fi util în cazul în care ei (rușii) nu ar mai interveni în alegerile noastre, ar șterge-o din Crimeea și Donbas în Ucraina, ar înceta utilizarea armelor chimice ilegale în tentativele de asasinat asupra ruşilor aflaţi în exil în Occident, și dacă ar fi mai puțin intruzivi în Orientul Mijlociu“, a spus Bolton.

Bolton a făcut aceste comentarii într-un interviu acordat Reuters la Tbilisi, capitala Georgiei, unde se află într-o vizită pentru a purta discuții cu oficiali guvernamentali de rang înalt.

Consilierul american, care a purtat discuții la Moscova la începutul acestei săptămâni despre Tratatul INF, a declarat că Washingtonul decide acum dacă va impune sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel