Iranul crede că incendiul de pe nava americană USS Bonhomme Richard este o pedeapsă divină

Eduard Pascu / 16 iul 2020 / 12:16
USS Bonhomme Richard, sursă foto: US Navy
USS Bonhomme Richard, sursă foto: US Navy

Comandantul Forței Quds a Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran (IRGC) a descris recentul incident în care a fost implicată nava USS Bonhomme Richard, ca o „pedeapsă pentru crimele comise de SUA”.

În cadrul unei adunări a comandanților Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran generalul de brigadă Esmaeil Qa’ani a spus că incidentul în care a fost implicată nava de război americană a fost un răspuns la „crimele americane”.

„Ceea ce se întâmplă astăzi în SUA, în special incidentul de la bordul navei de război, este rezultatul acțiunii, comportamentului și a crimelor guvernului american”, a spus el. 

„Divinitatea i-a pedepsit”, a transmis generalul oficialilor americani.

2. Esmaeil Qa (esmaeil_qaprc-e2prc-80prc-99ani_forta_quds_iran_35842900.jpg)

Uitând de problemele cu care se confruntă Armata sa și de faptul că SUA dețin cea mai puternică și modernă forță militară la nivel global, generalul iranian s-a grăbit să precizeze că US Army este epuizată iar tehnica militară americană s-a transformat în fiare vechi.

El a avertizat că vor urma „zilele foarte grele și incidentele severe” pentru SUA și regimul sionist, adăugând: „Armata americană a obosit și e epuizată, iar echipamentele sale s-au transformat în fier vechi”, transmte agenția Tasnim.

Nava de desant amfibiu USS Bonhomme Richard a US Navy, care se află ancorată într-unul dintre docurile bazei navale San Diego a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu trei zile. în timp ce se efectuau operațiuni de mentenanță.

USS Bonhomme Richard este supusă unor modernizări pentru a putea transporta aeronave F-35B.

Citește și: USS Bonhomme Richard arde în continuare. Experții militari se tem că nava amfibie de asalt nu va mai putea fi salvată (Video)

 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy