Iranul crede că incendiul de pe nava americană USS Bonhomme Richard este o pedeapsă divină

Eduard Pascu |
Data publicării:
USS Bonhomme Richard, sursă foto: US Navy
USS Bonhomme Richard, sursă foto: US Navy

Comandantul Forței Quds a Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran (IRGC) a descris recentul incident în care a fost implicată nava USS Bonhomme Richard, ca o „pedeapsă pentru crimele comise de SUA”.

În cadrul unei adunări a comandanților Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran generalul de brigadă Esmaeil Qa’ani a spus că incidentul în care a fost implicată nava de război americană a fost un răspuns la „crimele americane”.

„Ceea ce se întâmplă astăzi în SUA, în special incidentul de la bordul navei de război, este rezultatul acțiunii, comportamentului și a crimelor guvernului american”, a spus el. 

„Divinitatea i-a pedepsit”, a transmis generalul oficialilor americani.

2. Esmaeil Qa (esmaeil_qaprc-e2prc-80prc-99ani_forta_quds_iran_35842900.jpg)

Uitând de problemele cu care se confruntă Armata sa și de faptul că SUA dețin cea mai puternică și modernă forță militară la nivel global, generalul iranian s-a grăbit să precizeze că US Army este epuizată iar tehnica militară americană s-a transformat în fiare vechi.

El a avertizat că vor urma „zilele foarte grele și incidentele severe” pentru SUA și regimul sionist, adăugând: „Armata americană a obosit și e epuizată, iar echipamentele sale s-au transformat în fier vechi”, transmte agenția Tasnim.

Nava de desant amfibiu USS Bonhomme Richard a US Navy, care se află ancorată într-unul dintre docurile bazei navale San Diego a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu trei zile. în timp ce se efectuau operațiuni de mentenanță.

USS Bonhomme Richard este supusă unor modernizări pentru a putea transporta aeronave F-35B.

Citește și: USS Bonhomme Richard arde în continuare. Experții militari se tem că nava amfibie de asalt nu va mai putea fi salvată (Video)

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel