Iohannis, operat la Spitalul Militar. Starea președintelui

Mircea F. Cristian / 25 oct 2018 / 22:56

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng.

Intervenţia s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune, informează Administraţia Prezidenţială.

'Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă', se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' precizează că şeful statului a suferit o intervenţie minim invazivă artroscopică la umărul stâng.

'Astăzi, 25 octombrie a.c., preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng. Intervenţia a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical', informează un comunicat al SUUMC.

În urmă cu doi ani, pe 26 aprilie 2016 preşedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' şi operat la umărul drept. Intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme. A doua zi, şeful statului a fost externat şi şi-a reluat activitatea.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy