Iohannis, operat la Spitalul Militar. Starea președintelui

Preşedintele Klaus Iohannis a fost internat joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' pentru o intervenţie chirurgicală la umărul stâng.

Intervenţia s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune, informează Administraţia Prezidenţială.

'Preşedintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă', se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' precizează că şeful statului a suferit o intervenţie minim invazivă artroscopică la umărul stâng.

'Astăzi, 25 octombrie a.c., preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' (SUUMC), în vederea efectuării unei intervenţii minim invazive artroscopice la umărul stâng. Intervenţia a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator şi antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical', informează un comunicat al SUUMC.

În urmă cu doi ani, pe 26 aprilie 2016 preşedintele Iohannis a fost internat tot la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' şi operat la umărul drept. Intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme. A doua zi, şeful statului a fost externat şi şi-a reluat activitatea.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel