Iohannis îi mulţumeşte lui Macron pentru prezenţa militarilor francezi în România: Împreună suntem mai puternici

Anca Murgoci |
Data publicării:
Klaus Iohannis, președintele României. Foto: Administrația Prezidențială
Klaus Iohannis, președintele României. Foto: Administrația Prezidențială

Iohannis îi mulţumeşte lui Macron pentru prezenţa militarilor francezi în România.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi seara o convorbire telefonică cu liderul de la Elysee, Emmanuel Macron, căruia i-a mulţumit pentru prezenţa militarilor francezi în România.

'Am avut în această seară o convorbire telefonică cu preşedintele Emmanuel Macron, căruia i-am mulţumit pentru prezenţa militarilor francezi, care tocmai au sosit în România. Consolidarea Flancului Estic este sprijinită de Franţa, partenerul nostru strategic. Împreună suntem mai puternici', a scris şeful statului pe Twitter.

Alţi 235 de militari francezi şi mijloace tehnice, din cadrul Batalionului 27 Vânători de munte din Annecy, conduşi de colonelul Vincent Minguet, au sosit, marţi, în Baza 57 Aeriană 'Mihail Kogălniceanu', alăturându-se celor 40 de militari deja ajunşi în ultimele zile în România, a informat Ministerul Apărării Naţionale.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel