Noul elicopter multirol Bell V-280 Valor

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Bell Textron, lider global în elicoptere militare și comerciale, anunță progrese excepționale cu noul model V-280 Valor, transmite defenceblog.

Potrivit companiei, de la începutul programului Joint Multirole – Technology Demonstrator (JMR-TD), echipa de cerecetare pentru modelul Valor a avut o misiune clară: să revoluționeze elicopterul pentru US Air Force.

Cel mai nou V-280 are de peste două ori viteza și puterea de ascensiune față de elicopterele aflate acum în dotarea armatei. În prezent, noua generație de aeronave de luptă Bell oferă proiecție strategică și execuție tactică la standarde ridicate.

(w670)

Site-ul companiei arată că sistemele ofensive și defensive ale elicopterului V-280 susțin supraviețuirea aeronavei și oferă putere de foc precisă în sprijinul forțelor de la sol.

De asemenea, sistemul de alimentare în zbor permite lui V-280 Valor să se mențină mai mult timp în aer oferind astfel flexibilitatea operațională în cursul misiunilor de asistență militară sau umanitară.

(w670)

Configurațiile interne, cât și în cele externe ale noilor elicoptere V-280 permit operațiuni ofensive sau defensive. La începutul acestui an, Bell V-280 Valor a finalizat testele de zbor coordonate de US Army

V-280 Valor a demonstrat în cadrul testelor capacitatea de control în picaj, viraje strânse sau ascensiune rapidă dovedind că are cel mai înalt standard de performanță pentru agilitate. Acest test de zbor validează faptul că modelele Bell îndeplinesc cerințele de performanță ale Armatei și oferă capacități revoluționare piloților.

(w670)

Vezi și: Elicoptere de atac pentru Armată. Ofertele primite de România

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel