India vrea să își extindă bazele logistice pentru avioanele militare în Indonezia, Malezia, Sri Lanka și Vietnam

Eduard Pascu / 10 Martie 2020 / 08:44

India Hindustan Aeronautics Limited (HAL) intenționează să înființeze facilități pe mai multe piețe asiatice pentru a-și spori profilul internațional și pentru întreținerea aeronavelor rusești aflate în dotarea țărilor respective, transmite Jane.

Președintele HAL a declarat că compania încearcă să înființeze „baze logistice" în Indonezia, Malaezia, Sri Lanka și Vietnam, iar obiectivul acestor facilități va fi furnizarea serviciilor de întreținere și reparare pentru aeronavele militare construite de Rusia cât și promovarea vânzărilor de platforme HAL, inclusiv a avionului de luptă Tejas Light Combat și elicopterului Dhruv Advanced Light.
"Putem să le oferim mult sprijin, deoarece aceste țări folosesc o mulțime de platforme comune Indiei, iar serviciile lor sunt foarte slabe", a mai spus directorul general al companiei.

În ceea ce privește susținerea vânzărilor, el a adăugat: „Acum analizăm foarte serios exporturile. Un număr considerabil de țări își arată interesul pentru platformele pe care le producem. "

 Vezi și: India are în plan să producă un elicopter de atac comparabil cu Apache

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy