India vrea să își extindă bazele logistice pentru avioanele militare în Indonezia, Malezia, Sri Lanka și Vietnam

Eduard Pascu |
Data publicării:

India Hindustan Aeronautics Limited (HAL) intenționează să înființeze facilități pe mai multe piețe asiatice pentru a-și spori profilul internațional și pentru întreținerea aeronavelor rusești aflate în dotarea țărilor respective, transmite Jane.

Președintele HAL a declarat că compania încearcă să înființeze „baze logistice" în Indonezia, Malaezia, Sri Lanka și Vietnam, iar obiectivul acestor facilități va fi furnizarea serviciilor de întreținere și reparare pentru aeronavele militare construite de Rusia cât și promovarea vânzărilor de platforme HAL, inclusiv a avionului de luptă Tejas Light Combat și elicopterului Dhruv Advanced Light.
"Putem să le oferim mult sprijin, deoarece aceste țări folosesc o mulțime de platforme comune Indiei, iar serviciile lor sunt foarte slabe", a mai spus directorul general al companiei.

În ceea ce privește susținerea vânzărilor, el a adăugat: „Acum analizăm foarte serios exporturile. Un număr considerabil de țări își arată interesul pentru platformele pe care le producem. "

 Vezi și: India are în plan să producă un elicopter de atac comparabil cu Apache

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel