India a tăiat taxele pentru mărfurile de import destinate apărării

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Guvernul indian a înlăturat impozitele pe mărfurile de import pentru apărare pentru următorii cinci ani, pentru a sprijini modernizarea militară, transmite Jane.

Într-o declarație a ministrului indian de finanțe, Nirmala Sitharaman, din 20 septembrie acesta a declarat că „importurile de mărfuri de apărare specificate care nu sunt fabricate în mod indigenvor fi scutite de impozitul pe bunuri și servicii (TPS) și de TPS integrată până în 2024.

Ministrul nu a specificat tipul de bunuri de apărare. Decizia a fost luată într-o ședință a Consiliului GST al guvernului indian, care este prezidat de ministrul de finanțe Nirmala Sitharaman.

GST, care a fost introdusă în 2017, este descrisă ca o taxă bazată pe destinație, percepută acolo unde sunt consumate bunuri și servicii.

Vezi și: India a primit al doilea submarin din clasa Scorpene

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel