India a stabilit coordonatele de aplicare a contractului militar cu Rusia

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ministerul Apărării din India a introdus, pe 23 decembrie, coordonatele pentru a sprijini un pact industrial de apărare pe care l-a semnat la începutul acestui an cu Rusia, transmite Jane.

Oficialii Ministerului Apărării din India au spus că noile orientări sunt destinate să sprijine acordul interguvernamental India-Rusia (IGA) prin care se facilitează producția comună de piese pentru sistemele militare ruse operate de forțele armate indiene.

Noile coordonate, afirmă Ministerul Apărării într-un comunicat, oferă un cadru pentru „diverse activități de realizare a contractelor” în cadrul IGA.

Conform ghidurilor, sediile serviciilor militare indiene și întreprinderile industriale de apărare de stat vor trebui să propună o listă de piese și componente care vor fi construite în India în cadrul IGA.

Vezi și: India a plătit Rusiei taxă pentru transfer de tehnologie pentru tancul T-90S, dar piesele principale sunt importate

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel