Igor Dodon merge iar în vizită la Putin

S.I. Catalin |
Data publicării:

Pe data de 31 octombrie, la Moscova, vor avea loc convorbirile dintre preşedintele rus, Vladimir Putin şi Igor Dodon, care efectuează o vizită oficială în Rusia, se precizează pe site-ul Kremlinului.

Potrivit site-ului kremlin.ru, citat de rador preşedintele rus, Vladimir Putin și Igor Dodon vor aborda în cadrul discuţiilor aspecte privind cooperarea economică, comercială şi din sfera umanitară.

Ultima vizită a lui Dodon la Moscova a fost în luna iulie unde a ţinut să-i mulţumească sincer omologului său rus Vladimir Putin, pentru bunele relaţii politice între Rusia şi Moldova.

După cum era de așteptat Igor Dodon a ţinut să-l laude pe președintele rus.

,,Am exprimat recunoştinţă pentru eforturile depuse de Preşedintele rus şi pentru sprijinul acordat în soluţionarea problemelor ce ţin de creşterea considerabilă a exporturilor de produse agricole din Moldova pe piaţa rusă în anul 2017. De asemenea, în numele a multor zeci de mii de cetăţeni moldoveni am adus mulţumiri pentru soluţionarea unui şir de probleme legate de ridicarea restricţiilor care au fost impuse cetăţenilor Republicii Moldova de către serviciile migraţionale’’, spunea Dodon după întâlnirea din iulie de la Moscova.

Şeful statului moldovean a menţionat că ,,o atenţie sporită a fost acordată problematicii transnistrene’’. ,,Am remarcat rezultatele pozitive în soluţionarea unui bloc întreg de probleme cu care se confruntă locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului. Aceşti paşi consolidează în mod consecvent şi eficient încrederea între Tiraspol şi Chişinău. Contactele cu liderii regiunii transnistrene vor fi continuate’’, a anunţat preşedintele moldovean.


DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel