Germania: Armele și conflictele Rusiei, o amenințare concretă și imediată pentru Europa

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Rusia generează o ameninţare ''concretă şi imediată'' pentru securitatea Europei, a atenţionat sâmbătă ministrul german al apărării, care a subliniat că Moscova se defineşte tot mai mult drept un ''contrapunct iliberal, antidemocratic faţă de Occident'', relatează Agepres, care citează DPA.

'Armele şi conflictul Rusiei în mijlocul Europei au creat pericole reale'', a spus Annegret Kramp-Karrenbauer într-o conferinţă organizată de Fundaţia Konrad Adenauer.

Kramp-Karrenbauer s-a referit la desfăşurarea de trupe suplimentare ruse de-a lungul frontierei de est a Ucrainei, măsură care în opinia sa nu este menită să inspire încredere, ci, dimpotrivă, să provoace o reacţie. Ea a accentuat că Germania şi Ucraina ''nu vor cădea în capcana acestui joc al Rusiei''.

Potrivit ministrului german, Rusia se defineşte tot mai mult drept un ''contrapunct iliberal, antidemocratic faţă de Occident''. Aceasta a dat ca exemple ''atacurile cibernetice, exporturile de arme, influenţa politică ascunsă sau deschisă, crimele, angajamentul militar direct şi indirect''. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel