Germania a primit primul elicopter NH90 Sea Lion modernizat

Eduard Pascu |
Data publicării:

Pe 25 iunie, Marina Germană a recepționat primul său elicopter multirol NH90 NTH Sea Lion, potrivit unui comunicat al serviciului.

"Pe termen mediu, acestea vor înlocui elicopterele Sea King Mk 41 și vor prelua sarcinile sale, inclusiv cele de căutare și salvare", se mai arată în informarea pentru presă. De asemenea, noul NH90 în configurația NTH (Naval Transport Helicopter) ar putea fi utilizat pentru recunoaștere fiind echipat cu mai mulți senzori decât versiunea anterioară - cum ar fi dispozitivele de navigație și radarul de supraveghere maritimă 360 de grade.

În total, au fost comandate 18 elicoptere NH90 Sea Lion iar livrările se vor încheia până în 2022, transmite Defence Blog.

Noile elicoptere multirol NH90 Sea Lion dispun de sistemul fly-by-wire care va reduce volumul de muncă al echipajului chiar și în condiții meteorologice proaste.

...und da fliegt er, der #SEALION... pic.twitter.com/IIQGmPh6VB

— Deutsche Marine (@deutschemarine) June 25, 2020 ">

Citește și: Amendament inițiat de senatori americani care ar limita capacitatea preşedintelui de a retrage trupe din Germania

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel