Georgia are un centru pentru lupta împotriva ameninţărilor cibernetice

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
Universitatea Augusta din Georgia
Universitatea Augusta din Georgia

Oficialii spun că Centrul Cyber, situat în campusul Universității Augusta din Georgia, va fi, de asemenea, un hub pentru cercetare și pentru start-up-uri, și o resursă pentru întreprinderi.  

Astăzi a fost deschide în mod oficial Centrul Cyber din Georgia.

Centrul Cybernetic este destinat să instruiască oamenii pentru locuri de muncă în domeniul securității informatice. De asemenea, va servi ca sediu de înaltă tehnologie pentru investigațiile criminale ale GBI (Biroul de Investigaţii din Georgia) și se află lângă Fort Gordon, care este un sediu al unității cibernetice a armatei, potrivit wabe.org

"Este interesant pentru GBI", a declarat Steven Foster, agentul special responsabil de unitatea Cyber-Crime din cadrul GBI.

GBI va adaugă un număr mai mare de personal juridic în noul centru cibernetic, atât pentru a investiga infracțiunile cibernetice cum ar fi înșelătoriile bancare, cât și pentru a utiliza instrumente de înaltă tehnologie pentru a face înregistrări telefonice în scopul soluţionării altor tipuri de cazuri

Steven Foster este de părere că Biroul de Investigaţii din Georgia va putea să ajute alte organizații cu ajutorul noului Centrul Cyber, de exemplu pentru identificarea unor probleme de securitate ascunse pe care le poate furniza apoi în scopul analizării şi cercetării.

Oficialii spun că Centrul Cyber, situat în campusul Universității Augusta, va fi, de asemenea, un hub pentru cercetare și pentru start-up-uri, și o resursă tehnologică pentru întreprinderi.

"Cea mai mare parte a organizațiilor deţin un anumit tip de informație, o proprietate intelectuală, fiind preocupate de protecția acestora. Ei au un interes deosebit să facă ca aceste informații să fie cât mai sigure posibil ", a declarat Calvin Rhodes, director executiv al Autorității de Tehnologie din Georgia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel