'George Trump'. Joe Biden îl confundă pe Donald Trump cu George Bush (Video)

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Săptămâna viitoare, pe data de 3 noiembrie, va avea loc scrutinul prezidențial în Statele Unite ale Americii. Președintele republican în exercițiu Donald Trump îl va înfrunta pe democratul Joe Biden, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama.

În contextul în care Joe Biden este cunoscut pentru numeroasele sale gafe, trebuie precizat că în timpul campaniei acesta a depășit așteptările, mai ales că nu puțini s-ar fi așteptat ca Biden să cedeze presiunii în timpul dezbaterilor cu Trump și să gafeze.

A făcut-o însă ieri, în timpul unui eveniment online electoral, în cadrul căruia pare că l-a confundat pe Donald Trump cu George Bush, fostul președinte republican. Biden i s-a adresat actualului președinte cu numele de „George”, spre surprinderea soției sale care se afla lângă el, ulterior continunând numindu-l „Trump”.

„Ce fel de stat vom fi? Încă patru ani de George, ah, George ... ne vom găsi într-o situație în care, dacă Trump va fi ales, vom trăi într-o lume diferită”, a afirmat Biden.

CITEȘTE ȘI: România, un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din SUA? Legăturile familiei Biden cu țara noastră

 

Donald Trump a reacționat după gafa lui Biden

 

Gafa lui Biden nu avea cum să nu fie taxată de Trump. În stilul său, actualul președinte a acuzat media de peste ocean că îl acoperă pe democratul Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama.

„Joe Biden mi-a spus ieri George. Nu și-a putut aminti numele meu. A fost ajutat să treacă cu bine de interviu. Media fake news lucrează permanent să îi acopere gafele”, a transmis Donald Trump, într-un mesaj pe Twitter.

George Bush și-a încheiat mandatul în 2009, fiind urmat la conducerea Casei Albe de Barack Obama, a cărui vicepreședinte a fost Joe Biden.

CITEȘTE ȘI: O nouă gafă marca Joe Biden: 6.000 de soldați americani au murit de COVID-19

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel