România, un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din SUA? Legăturile familiei Biden cu țara noastră

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, a afirmat, în cursul zilei de ieri, într-un interviu acordat Fox News că există puternice legături financiare între familia lui Joe Biden şi România. Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, ar avea un trecut controversat care-l leagă puternic de țara noastră.

Despre ce este vorba?

Declarația lui Mark Meadows a fost făcută în cadrul unui interviu acordat luni în emisiunea „The Evening Edit” difuzată de Fox News.

,,Știți, mi se pare interesant că o parte din banii care par să să ajungă la familia Biden vin în principal din România, Ucraina și China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost delegat special”, a precizat Mark Meadows pentru Fox News.

Pentru a se asigura că nu este o greşeală, prezentatoarea Elizabeth McDonald l-a întrebat pe Meadows dacă a vrut să spună Rusia sau chiar se referea la România. „Ați vrut să spuneți Rusia și nu România? Rusia, Ucraina și China sunt implicate în presupusul trafic de influență. Este România o țară nouă?”.

Mark Meadows a răspuns: “Chiar am menționat România. Deci, cred că, în zilele care urmează să vină, veți vedea, de asemenea, o conexiune românească”.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat de DefenseRomania, despre Hunter Biden şi legăturile sale cu România, în contextul în care Șeful Cancelariei de la Casa Albă a susţinut că vor fi publicate mai multe informaţii despre acest subiect.

Iată întrebarea: "Şeful cancelariei Casei Albe a declarat în urmă cu câteva ore că vor exista dezvăluiri în ceea ce priveşte conexiunea românească a afacerilor lui Hunter Biden în ţara noastră. Hunter Biden este fiul fostului vicepreşedinte Joe Biden, actual contracandidat al preşedintelui în exerciţiu, Donald Trump. Întrebarea este ce informaţii aveţi cu privire la această dispută?". 

,,Nu am nicio informaţie despre acest personaj. Dacă apar date pe care noi nu le-am cunoscut, evident că vom declara lucrurile pe care putem să le găsim. Încă o dată, la acest moment eu nu am nicio informaţie despre acest personaj", a răspuns Klaus Iohannis. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel