Generalul Salami: Iranul va distruge SUA, Israelul și Arabia Saudită

Tudor Curtifan / 26 noi 2019 / 20:29

Comandantul şef al Gardienilor Revoluţiei din Iran, Hossein Salami, a avertizat că Teheranul va distruge Statele Unite ale Americii, Israelul și Arabia Saudită.

Generalul Hossein Salami spune că în cazul în care cele trei state menționate vor trece ”linia roșie” trasată de Teheran, Iranul nu va ezita să le distrugă.

„Noi am arătat reținere ... Am demonstrat că avem răbdare în fața mișcărilor ostile ale Americii, Israelului și Arabiei Saudite împotriva Republicii Islamice Iran. Dar le vom distruge dacă depășescu liniile noastre roșii", a precizat generalul Salami într-un discurs televizat luni, potrivit Israel Defense.

Declarația vine pe fondul tensiunilor crescute din regiune.  Armata israeliană a revendicat în urmă cu câteva zile o serie de atacuri aeriene de ''mare amploare'' împotriva unor obiective militare din Siria, în timpul cărora au fost ucişi aproximativ 20 de combatanţi, între care 16 cetăţeni străini, potrivit unui ONG, atacurile fiind în ripostă la un tir cu rachetă lansat în ziua precedentă.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy