FSB a oprit un atac terorist al Grupării Stat Islamic, la Moscova (Video)

Eduard Pascu |
Data publicării:

FSB anunță că a reușit destructurarea unui grup armat care plănuia un atac terorist în regiunea Moscovei.

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a reținut mai mulți militanți ai grupului terorist Stat Islamic, care planifica atacuri teroriste în regiunea Moscovei. Suspecții au fost reținuți în clădiri rezidențiale în timpul unei operațiuni desfășurate împreună cu forțele de securitate. Unul dintre ei a recunoscut că transportă o bombă, transmite TASS.

Anterior acestei operațiuni FSB anunțase că a stopat activitatea unei celule a grupului terorist Statul Islamic. Vestea a creeat panică între membrii grupării care au început să părăsească ascunzătorile. Un membru al grupului, cetățean al unei republici din Asia Centrală, a fost prins în regiunea Vladimir, la est de Moscova, mai anunță autoritățile. Participanții săi au planificat actele de sabotaj și terorism în regiunea Moscovei.

În timpul perchezițiilor, ofițerii au confiscat un dispozitiv exploziv improvizat umplut cu cuie, bile de rulment și bucăți de tablă, precum și alte dispozitive electronice, bani și documente. Potrivit FSB, celula recruta membri noi și a sponsoriza terorismul.

O amplă anchetă este în desfășurare acum.

 

Citește și: Rus condamnat la 13 ani de închisoare pentru spionaj în favoarea SUA

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel