Fregată rusă, lansare de rachetă Kalibr în apele Mării Negre. Ținta, lovită cu succes

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Fregata Amiral Grigorovici a participat la un exercițiu de tragere în apele Mării Negre.

Un comunicat de presă al Flotei Federației Ruse, informează că fregata Amiral Grigorovici a utilizat o rachetă de croazieră Kalibr pentru a lovi o țintă navală în cadrul unui exercițiu în apele Mării Negre

Acesta a fost primul exerciţiu de tragere efectuat de la bordul unei nave de suprafaţă a Flotei Marii Negre, folosind sistemul de precizie Kalibr, ca parte a planului de pregătire de luptă. 

Potrivit sursei citate, exercițiul s-a încheiat cu succes.

„În conformitate cu planul de pregătire de luptă, fregata Amiral Grigorovici a organizat un exerciţiu de tragere cu rachetă Kalibr asupra unei ţinte de suprafaţă într-un poligon naval din Marea Neagră", a transmis biroul de presă al Flotei ruse.

Racheta a fost lansată cu succes de la o distanță de 80 de kilometri iar dronele au confirmat lovirea cu acuratețe a țintei.

Din motive de securitate, zona din mare unde au avut loc tragerile cu rachetă a fost închisă pentru navigaţie. 

Poligonul naval a fost securizat de 11 nave de război şi auxiliare, precum şi de aviaţia din cadrul Flotei Rusiei din Marea Neagră. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel